L’Infantil A guanya l’Aspire Football Dreams en el segon partit amistós

L’Infantil A guanya l’Aspire Football Dreams en el segon partit amistós

L’equip que dirigeix Carles Martínez torna ja cap a Barcelona després d’imposar-se per 3-1 a l’equip qatarià amb dos gols de Pablo Moreno i un de Mouriba Kourouma

L’Infantil A ha tancat avui la seva estada a Qatar amb una victòria de prestigi sobre l’Aspire Football Dreams per 3-1. El davanter Pablo Moreno, en dues ocasions, i Mouriba Kourouma han anotat els gols del triomf en un partit en el qual el Barça ha estat molt superior a la segona part. Els blaugranes tornen ja cap a Barcelona per defensar el liderat de la Divisió d’Honor Infantil dissabte, 30 de gener, a les 12.30 hores al camp de la Unió F. Base Jàbac i Terrassa.

“Ha estat una experiència molt positiva. Hem pogut competir a un gran nivell davant d’un dels equips més forts del món de la nostra categoria, i el viatge ens ha servit també per descobrir el país i la cultura de Qatar. Tornem molt satisfets”, explica el tècnic Carles Martínez. Els jugadors de l’Infantil A no només van poder conèixer i fotografiar-se amb l’excapità blaugrana Xavi Hernández, que ara juga a l’Al Sadd, sinó que també han visitat durant aquests dies el desert i la capital, Doha. També van presenciar tots plegats el partit de la fase de classificació per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, que la selecció Sub-23 de Qatar va perdre per 1-3 davant de Corea del Sud.

El Cadet A de Franc Artiga prendrà ara el relleu de l’Infantil A, i la setmana vinent, entre el 3 i el 5 de febrer, disputarà el Torneig Internacional Al Dhafra a Abu Dhabi contra l’equip local, l’Al Dhafra, el Liverpool i l’Hamburg.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut