Els tres possibles rivals del FC Barcelona a les semifinals de la Copa del Rei

Celta, Sevilla i València són els tres equips que poden quedar emparellats amb el Barça en l'última ronda abans de la final de la competició del KO

El FC Barcelona està més a prop de tornar a una final de Copa del Rei, després de classificar-se per sisena vegada consecutiva per a les semifinals de la Copa del Rei. Als homes de Luis Enrique encara els queda un últim escull per ser a la final que se celebrarà el 21 de maig del 2016. Aquest divendres (12.30 hores) se sortejaran els emparellaments de les dues semifinals. L'última ronda abans de la final. Una fita que els blaugranes esperen repetir per tercer any consecutiu. Aquests són els possibles rivals del Barça.

Celta

Els gallecs tornen a classificar-se per a unes semifinals de la Copa del Rei quinze anys després. Els jugadors de Berizzo es van imposar al proper rival del Barça a la Lliga, l’Atlètic de Madrid, amb un frenètic partit de tornada al Calderón en què es van imposar per 2 a 3, amb un doblet de Pablo Hernández i un gran gol de Guidetti. Abans de desfer-se de l’equip del Cholo, el Celta va eliminar l’Almeria i el Cadis.

Sevilla

L’equip d’Unai Emery ha impedit que el Mirandés tornés a unes semifinals quatre anys després. El conjunt andalús s’ha imposat als de Miranda de Ebro amb un resultat global de 5-0. El Sevilla no ha donat opció de remuntada als locals i han certificat el pas cap a la següent ronda. Abans, als quarts de final els andalusos van eliminar l’etern rival, el Betis, amb un global de 6-0.

València

Els homes de Gary Neville segueixen endavant a la Copa del Rei després de desfer-se de la UD Las Palmas. L’equip del Túria arriba a les semifinals després d’un empat (1-1) a l’anada i un 0-1  a la tornada. Un rival dur que també ha deixat fora de la competició copera el Barakaldo i el Granada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut