Local

La llista de 18 convocats per al partit contra l’Atlètic de Madrid

Luis Enrique recupera Jordi Alba, amb l’alta mèdica, i Arda Turan, i deixa fora per decisió tècnica Masip, Douglas, Bartra, Sandro i Adriano

Luis Enrique ha donat a conèixer aquest matí la llista de 18 jugadors convocats per al partit contra l’Atlètic de Madrid, que es disputarà aquest dissabte, a les 16 hores, al Camp Nou. Culers i matalassers s’enfronten amb el liderat en joc, i el tècnic blaugrana recupera efectius per aquest important duel. Jordi Alba ha rebut l’alta mèdica i torna a estar disponible, mentre que Arda Turan, que es va perdre l’últim partit per un procés gripal, torna a la llista per enfrontar-se amb el seu exequip. Luis Enrique, en canvi, ha deixat fora de la llista per decisió tècnica Masip, Douglas, Bartra, Sandro i Adriano.

Així doncs, els 18 jugadors citats per al partit d’aquesta tarda són els següents: Bravo, Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

Més notícies aquí