El ‘Sabies que’ del FC Barcelona – Atlètic de Madrid

El ‘Sabies que’ del FC Barcelona – Atlètic de Madrid

Deu detalls que has de conèixer abans del duel entre blaugranes i matalassers que es disputarà aquest dissabte a les 16.00 hores al Camp Nou

El FC Barcelona s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid aquest dissabte (16 hores al Camp Nou) amb l’objectiu de consolidar-se en el liderat de la Lliga. Els dos equips arriben a la cita empatats a 48 punts, tot i que el conjunt blaugrana encara té un partit pendent de disputar (Sporting). Aquest serà el duel 153 entre els dos equips. A continuació repassem deu detalls al voltant d’aquest Barça- Atlètic de Madrid:

El Barça porta 13 partits consecutius al Camp Nou sense perdre contra l’Atlètic, amb un balanç de nou victòries i quatre empats.


En la Lliga, el Barça suma 11 partits seguits sense conèixer la derrota contra el conjunt matalasser: nou victòries i dos empats.


L’Atlètic és la víctima preferida de Leo Messi. L’astre argentí ha marcat 20 gols en 19 partits i, per tant, és el jugador de la Lliga que més gols li ha marcat al conjunt madrileny.


A part de Messi, nou jugadors de l’actual plantilla del Barça li han marcat com a mínim un gol a l’Atlètic de Madrid en Lliga: Alves (tres gols), Neymar Jr i Rakitic (dos), Suárez, Adriano, Piqué, Iniesta i Sergio.


Neymar Jr va marcar el seu primer gol amb la samarreta del FC Barcelona contra l’Atlètic de Madrid. Va ser en el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya de la temporada 2013/14 (1-1).


El Barça és l’equip que més gols li ha marcat a Jan Oblak, amb un total de set.


Barça i Atlètic es troben entre el sis equips de les gran lligues europees menys golejats. En primer lloc hi ha els matalassers, amb vuit gols encaixats en Lliga, mentre que els blaugranes són sisens amb 16.


Els blaugranes i els matalassers són els dos equips que més cops han deixat la seva porteria a zero en Lliga. Els de Luis Enrique han acabat 10 partits sense rebre un gol, i l’equip de Simeone ho ha fet en 14.


Claudio Bravo i Jan Oblak són els dos porters amb millor percentatge d’aturades de la Lliga: 84,7% d’eficàcia per al xilè i 84,6% per a l’eslovè.


Com a jugador, Luis Enrique va acabar amb el rècord d’imbatibilitat històric d’un porter a la Lliga que posseïa Abel Resino la temporada 1991, que va quedar en 1.275 minuts.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut