Les 5 claus de la victòria davant l’Atlètic de Madrid

Les 5 claus de la victòria davant l’Atlètic de Madrid

Bravo, Suárez, Messi, Luis Enrique i l’ambient a l’Estadi han estat algunes de les claus del partit amb l’Atlètic de Madrid

Gran ambient

L’afició ha entès la importància d’aquest partit i ha assistit en massa a l’Estadi. Els 94.990 aficionats han suposat la millor entrada de la temporada, que ha superat l'aconseguida al trofeu Joan Gamper (94.420). Les 90.000 banderetes repartides entre els aficionats han acabat de donar color al Camp Nou i han fet que l’ambient estigués a l’alçada d’un partit en què hi havia molt en joc.

Bravo

Als primers minuts ja ha tret un xut de Saúl que entrava per l’escaire dret quan encara hi havia el 0-0 inicial. Amb el 2-1 ha tret amb el peu una rematada de Griezmann a boca de canó que semblava impossible. El Barça és el segon equip menys golejat de la Lliga només superat per l’Atlètic de Madrid, i gran part d’aquest mèrit és el paper del porter xilè.


Suárez

L’uruguaià ja ha fet 31 gols aquesta temporada quan tot just estem acabant el mes de gener. I en només 32 partits oficials. La temporada passada en va acabar marcant 25. A més, pressiona i treballa d’una manera incansable. Tot un malson per als defenses rivals. En el gol ha suportat amb força l’envestida de Giménez i ha sorprès Oblak amb un xut ras i sec.


Messi

Quan l’equip més el necessitava, quan més pressionava l’Atlètic de Madrid, quan semblava que l’equip de Simeone podria portar el partit cap al seu camp, ha aparegut Messi. L’argentí ha culminat una gran jugada d’equip amb una excel·lent centrada de Jordi Alba per colar-se com un llampec entre els centrals i col·locar la pilota per l’únic racó disponible. Ni la duríssima entrada de Filipe Luis ha pogut aturar-lo.


Luis Enrique

El tècnic asturià acumula ja una ratxa de 26 partits sense perdre a la banqueta del Barça sumant totes les competicions. Les seves xifres, amb cinc títols en poc més d’un any i mig, ja el col·loquen com un dels més grans a la banqueta blaugrana. Una vegada més, com ja ha passat en els darrers partits a l’Estadi, l’afició blaugrana li ha reconegut els mèrits i ha corejat el seu nom.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut