Desafiament a Santiago de Compostel·la

Desafiament a Santiago de Compostel·la

El Barça Lassa afronta aquest diumenge un nou repte a la pista del Rio Natura Monbus Obradoiro, un dels equips més incòmodes de la Lliga (19.45 hores, Teledeporte)

Sense temps per descansar, el Barça Lassa posava aquest dissabte rumb cap a Santiago de Compostel·la per enfrontar-se aquest diumenge al Rio Natura Monbus Obradoiro (19.45 hores), el conjunt amfitrió de la pròxima edició de la Copa del Rei i un dels equips que sempre exigeixen el màxim al Multiusos Fontes do Sar. De fet, els blaugranes hi han ensopegat en les dues darreres visites. Tot i així, els precedents són favorables al FC Barcelona, amb un balanç de 10 victòries en els 13 partits disputats fins ara entre ambdós equips.

Moncho Fernández dirigeix un bloc en què destaquen Adam Waczynski, el màxim anotador de la Lliga Endesa, Angelo Caloiaro i Donnie McGrath. Els gallecs han guanyat sis dels nou partits que han disputat com a locals. Pel que fa al Barça Lassa, els de Xavi Pascual han guanyat vuit dels nou partits com a visitants, i arriben a la cita amb la millor defensa de la Lliga i segons en percentatge de tirs de dos punts, en pèrdues i en esmaixades. A Santiago de Compostel·la poques vegades s’hi viuen partits senzills i, per tant, toca posar-hi els cinc sentits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut