Tres triomfs a casa del formatiu

Tres triomfs a casa del formatiu

El filial, el Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví femenins van vèncer amb autoritat els compromisos del cap de setmana, tots ells a Sant Joan Despí

Els tres equips femenins del planter van jugar els tres partits diumenge a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i tots tres van saldar els seus compromisos amb victòria. A continuació repassem els partits:

Femení B – Cerdanyola del Vallès (9-1)
La golejada incontestable del filial va tenir el premi del liderat, recuperat després de la derrota del Seagull al camp de l’Europa (3-1). El conjunt dirigit per Zoe García va comptar amb els reforços de Núria Garrote, Andrea Falcón i Sandra Hernández, i no va tenir compassió del penúltim classificat. Precisament Núria, Andrea (2) i Sandra van veure porteria, com també Nera, Laura, Laia i Irina (el tercer va ser en pròpia). Ara les blaugranes tornen a ser primeres amb dos punts més que el Seagull.

Juvenil-Cadet – AEC Manlleu (9-3)
Les noies d’Albert Tauste van acabar vencent amb solvència després d’una primera meitat vibrant, finalitzada amb 4-3 al marcador. Cinc gols a la segona van sentenciar. Les realitzadores culers van ser Clàudia Pina (3), Laura Linares (2), Candela Andújar (2), Abril Moreno i Marta Ortiz. El Juvenil-Cadet és líder amb un punt més que l’Espanyol.

Infantil-Aleví – Atlètic Vilafranca (6-2)
Les blaugranes van assolir un nou triomf gràcies a una remuntada al gol inicial visitant. Quatre dianes de Viktoria Adrianova, una de Bertra Gras i una altra de Nerea Sánchez van rubricar el triomf local, plasmat en un tercer rotund. Era el quinzè en quinze jornades d’un equip que es manté ferm a la primera posició de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut