"L'Avar", al Teatre Goya amb descompte especial per a socis del FC Barcelona

Del 9 de febrer a l’1 de maig del 2016 10 € per a les funcions del 10 i el 18 de febrer. 20 € per a les funcions del 9 al 27 de febrer en compres realitzades abans del 12 de febrer i el 15% de descompte en la resta de funcions

Vidu i terriblement avar, Harpagon vol casar la seva filla Elisa amb Anselm, vell i ric, disposat a prendre-la sense dotperò Elisa vol casar-se amb Valeri, que ha aconseguit entrar a la casa d’Harpagó contractat com a intendent. Al mateix temps, Harpagon i el seu fill, Cleante, rivalitzen per l’amor de Mariana. Per ajudar el seu amo, el criat de Cleante, l’Escletxa, roba l’or d’Harpagon. Acusat en fals, Valeri revela el seu amor per Elisa. Aquest tradicional recurs de la confessió acaba desfent el nus de tota la intriga: Anselm descobreix que Mariana i Valeri són els fills que creia perduts en un naufragi. Al final, ambdues parelles de joves podran casar-se i Harpagon quedarà satisfet de recuperar el seu preuat or.

En aquesta comèdia, Molière utilitza tots els ressorts de l’humor: el personatge còmic d’Harpagon (el còmic de la situació) i, per descomptat, la comicitat de les paraules i els gestos, heretats de la farsa i del ball que l’autor coneixia molt bé. A més de triomfar, l’amor i la joventut riuen de l’autoritat que vol casar-los en contra dels seus desitjos.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/1073-lavar.aspx::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=GOY39&Idioma=CA::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades ‘online’ es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut