Local

El Barça Lassa B recupera el lideratge a la Primera Nacional

Els de Jordi Camps guanyen per 1-5 a Mieres, mentre que l’Alcobendas cau de manera clara a Girona (5-0) El Júnior, el Juvenil i l’Infantil també guanyen els seus partits

El Barça Lassa B ha recuperat la primera posició a la Primera Nacional. El filial blaugrana va vèncer a la pista del Club Patín Mieres, l’últim classificat, per un clar 1-5 amb tres gols de Sergi Llorca, que ja n'ha fet 25 en 13 partits. Els homes de Jordi Camps van sentenciar el matx al segon temps i es van aprofitar de la derrota de l’Alcobendas per 5-0 a la pista del CH Girona, que és tercer a la taula amb 30 punts, a tres del Barça B.

El Júnior va disputar el seu partit dimecres passat contra el Lloret, i va ser un duel totalment ofensiu. El 12-7 del marcador final així ho reflecteix, i el Júnior suma el seu segon triomf en aquesta segona fase de la competició de Lliga preferent. El Juvenil de Jordi Roca, per la seva banda, va superar el Voltregà per 0-6 i és líder destacat del seu grup preferent amb quatre triomfs i els 12 punts possibles sumats.

Finalment, l’Infantil de Ricard Hernáez va guanyar també de manera contundent. Va fer-ho per 11-0 a Llars Mundet i segueix compartint el lideratge del seu grup de Lliga preferent amb l’Arenys de Munt, que també ha guanyat els quatre partits disputats.

Més notícies aquí