El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 15)

El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 15)

Cada setmana, la web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

CADET B

FC Barcelona Lassa, 62 – SESE, 49

Després d'un cap de setmana de descans, el Cadet B va tornar a la competició. Va ser el passat dissabte a la Ciutat Esportiva davant el SESE.

Els barcelonins van començar el partit molt endollats amb un parcial favorable de 6-0. Ara bé, això no va servir per marxar en el marcador. Els visitants van endurir la seva defensa, fet que va fer perdre moltes pilotes als blaugrana, i amb un bon encert des de 6,75 van arribar al descans amb un només un punt avall.

Durant la segona meitat, el partit va seguir la mateixa tònica. Ara bé, l'aportació en atac dels blaugranes Oier Ardanza, Isaac Mayo i Guillem Fàbregas durant l'últim període van ser clau per eixamplar una mica més la diferència al marcador.

Al final, triomf per als de Xavier Pardina per 62-49.

JÚNIOR

FC Barcelona Lassa, 97 - Cat. Occ. Manresa, 61

Diumenge al matí es presentava l’equip júnior del Manresa a la Ciutat Esportiva.

El matx va començar amb molts intercanvis de cistelles entre els dos equips, i els blaugrana van agafar un petit avantatge al marcador (22-17). Al segon quart, els jugadors d’Alfred Julbe van prémer una mica mes l’accelerador per marxar a la mitja part amb una distància considerable al marcador fent un parcial de 27-14, que reflectia un 49-31.

A la represa, els del Baiges van intentar retallar l’avantatge dels blaugrana a base de força però malgrat això, els nostres joves jugadors van contestar sempre amb cistelles (24-21). A l’últim quart, un parcial de 15-0 en 5 minuts feia que els jugadors manresans baixessin els braços i acabessin amb un parcial de 24-9, per finalitzar el partit amb un 97-61.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut