Els vincles catalans de Patrick Glowka, el porter de l’Iserlohn

Els vincles catalans de Patrick Glowka, el porter de l’Iserlohn

Glowka, que va fer un Erasmus a Barcelona, va entrenar-se amb el Cerdanyola i jugava els caps de setmana a Iserlohn El fet d’haver recuperat el seu porter titular ha fet fer un pas endavant a l’Iserlohn, que va empatar contra el Breganze

L’ERG Iserlohn va rebre dues grans golejades en els dos primers partits a la pista del Porto i amb la visita del Barça Lassa. Van ser dos marcadors escandalosos (21-1 i 1-15) que feien preveure que l’equip alemany ho passaria realment malament en aquesta edició de la Lliga Europea. Però tot va acabar a la tercera jornada. Va ser quan l’equip que entrena Jens Behrendt va recuperar el seu porter titular, que arrossegava una sanció europea i que en la visita del Breganze ja va ocupar la porteria. Es tracta de Patrick Glowka, el porter titular de la selecció alemanya, que a l’últim Europeu (2014) –i Mundial (2015)– va acabar en una meritòria quarta posició.

El primer punt

I és que des d’aleshores, amb Glowka a la porteria, l’Iserlohn ha aconseguit millors resultats. El seu debut es va saldar amb el primer punt de l’equip alemany a la Lliga Europea (6-6 contra el Breganze). En els altres dos partits disputats el campió de la Bundesloga va caure, però amb resultats més ajustats i en partits més igualats: 7-2 a Breganze i 1-7 a casa contra el Porto. La seva presència, doncs, ha aportat més equilibri a un equip que també compta amb jugadors de gran nivell com Sergio Pereira, Jorge Fonseca Carlos Núñez i André Costa.

Entrenant-se a Cerdanyola

I és que el curs 2013/14 Patrick Glowka va passar-se sis mesos a Barcelona. Estudiant d’Administració d’Empreses i de diversos màsters, el porter alemany va fer un Erasmus a la Ciutat Comtal i, per no abandonar la pràctica de l’hoquei, va entrenar-se amb el Cerdanyola durant uns mesos. I això no és tot: els caps de setmana tornava cap a Iserlohn per jugar amb el seu equip els partits de Lliga i de competició europea. Sens dubte, una bona història per al porter alemany, que parla un castellà molt correcte i que aquest dissabte defensarà la porteria de l’Iserlohn al Palau Blaugrana, pavelló que va visitar diverses vegades durant la seva estada l’any 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut