El Cadet A jugarà la final del Torneig Internacional d’Abu Dhabi

L’equip de Franc Artiga s’imposa a l’Al Dhafra (4-1) i lluitarà el proper divendres pel títol contra el Liverpool, que ha derrotat a l’Hamburg (5-0)

El Cadet A manté la bona dinàmica de la Lliga també lluny de Catalunya. Els homes de Franc Artiga s’han imposat aquest dimecres per 4-1 a l’Al Dhafra, l’equip organitzador del Torneig Internacional d’Abu Dhabi, i el proper divendres lluitaran pel títol contra el Liverpool, que aquesta tarda ha derrotat a l’Hamburg per un contundent 5-0. La final es disputarà a les 15.30 hores a l’Sports City Madinat Zayed.

El Barça ha superat l’Al Dhafra amb autoritat. Els de Franc Artiga han dominat el partit i han obert el marcador al minut 24 amb un gol de Miguel Martínez amb el que s’ha arribat al descans. A la segona meitat, el Cadet A ha sentenciat amb dos gols de Jandro Orellana (m. 56) i de Guillem Micó (m. 65). Dos minuts després ha arribat el gol de l’Al Dhafra abans que Enric Martínez fes el 4-1 definitiu al minut 85 que classifica al Barça per a la final. El blaugrana Sergio Gómez ha estat escollit MVP del partit de semifinals.