El Juvenil guanya i continua líder

El Juvenil va ser l’únic equip del futbol sala formatiu que va competir, i es va emportar la victòria davant del Club Gràcia FS

Juvenil: FC Barcelona, 3 – Club Gràcia, 1

El FC Barcelona va dominar el partit des de l’inici i els de Gràcia en van cedir el control als blaugranes, que preferien sortir al contraatac. El domini culer es va anar intensificant, però de vegades el porter visitant i d’altres les errades als metres finals feien que el marcador no tingués cap variació fins ben avançada la primera meitat, quan una jugada ben trenada dels barcelonistes va significar l’1 a 0. A partir d’aquell moment es van veure els millors minuts de joc dels barcelonistes, i en una jugada d’estratègia van marcar el 2 a 0 amb què es va arribar al final dels primers 20 minuts.

La segona part va continuar amb el mateix guió, però les errades barcelonistes en la presa de decisions als metres finals van fer que el marcador no es mogués. Això va permetre que els visitants se sentissin més còmodes i poguessin sortir en més d’una ocasió en perillosos contraatacs. Quan quedaven només cinc minuts per acabar el matx, el gol visitant va provocar un cert nerviosisme als blaugranes. Els de Martí Graells van aprofitar una pèrdua visitant quan jugaven amb el porter jugador per fer el definitiu 3 a 1.