Els desplaçaments de Jugador 12 i Jugador 6 ja tenen guanyadors

Els desplaçaments de Jugador 12 i Jugador 6 ja tenen guanyadors

Quatre socis han guanyat un dels desplaçaments amb el primer equip de futbol als camps de l'Arsenal, Rayo Vallecano, Eibar i Deportivo i tres més estaran a la Copa del Rei de bàsquet

El dimecres 3 de febrer va tenir lloc el sorteig dels premis dels programes del Jugador 12 i Jugador 6 entre els socis abonats del Camp Nou i del Palau Blaugrana, que havien enviat el formulari per a participar-hi i optar a un dels desplaçaments del primer equip de futbol en el cas del Jugador 12, o l’assistència a la Copa del Rei de bàsquet, en el del Jugador 6.

Quatre han estat els desplaçaments del Barça sortejats en el programa de Jugador 12, que permetran a un soci, més un acompanyant, seguir l’equip als partits que disputarà a Londres contra l’Arsenal a la Champions, i als camps del Rayo Vallecano, Eibar i Deportivo de La Corunya, a la Lliga.

En aquest sorteig del Jugador 12 han estat premiats els socis següents:

Clau                       Soci                                                         Partit

183601       JOSE RAMON RODRIGUEZ I RAMIREZ       Arsenal-FCB (23 febrer)
126113       NOEMÍ FLORES I SANCHEZ                          Rayo Vallecano (3 març)
420428       SANTIAGO MARTINEZ FERNANDEZ           Eibar (6 març, per confirmar)
17483         JOAN TODOLÍ ADELL                                     Deportivo de La Corunya (20 abril, per confirmar)

Copa del Rei de bàsquet

Pel que fa al programa Jugador 6, s’han sortejat tres desplaçaments a la celebració de la Copa del Rei de bàsquet que tindrà lloc a La Corunya del 18 al 21 de febrer, per a un soci més acompanyant.

En aquest sorteig del Jugador 6, els socis premiats han estat

91835          ANGELA RUIZ DE AZUA PAREDES
184499        M.DOLORES MARTINEZ GONZALEZ
434023        JORDI ESCARMIS CAPDEVILA

Jugador 12 i Jugador 6

Amb els carnets Jugador 12 i Jugador 6, el FC Barcelona reconeix l’aportació de tots aquells socis abonats al Camp Nou o al Palau Blaugrana que demostren el seu suport als primers equips de futbol i de bàsquet respectivament, amb la seva assistència als partits disputats al llarg de la temporada, o que alliberen el seu carnet a través del Seient Lliure.

Els socis abonats que així ho van fer la passada temporada, disposen ara del carnet Jugador 12 o Jugador 6, i un dels avantatges que ofereixen aquests carnets és el de poder optar a diferents premis com poden ser en aquest cas. desplaçar-se amb el primer equip de futbol o assistir a la Copa del Rei de bàsquet.

Més informació Jugador 12

Més informació Jugador 6

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut