Local

Confirmats els horaris de la Copa del Rei d’hoquei patins 2016

El Barça disputarà el segon partit de quarts de final el dijous 25 a les 21.15 hores contra l’Igualada Calaf Grup La final, en cas de classificació, es jugarà el diumenge 28 a les 16 hores

La Copa del Rei d’hoquei patins 2016, que es disputarà al Pavelló Olímpic de Reus, ja té els horaris confirmats. La competició l’obriran el Noia Freixenet i el Recam Làser CH Caldes, que disputaran el primer partit de quarts de final el dijous 25 de febrer a les 19 hores. Posteriorment, a les 21.15 hores, el Barça Lassa es veurà les cares amb l’Igualada Calaf Grup en el segon i últim duel del dijous.

El divendres 26 hi haurà dos enfrontaments més de quarts de final: el HC Liceo – CP Voltregà, que es jugarà a les 18.30 hores, i el Club Patí Vic – Reus Deportiu, que serà el matx que tancarà els quarts de final a les 21 hores. Tots els partits es retransmetran en directe per streaming i la majoria també per Esport3 i La Xarxa.

Semifinals i final

Pel que fa als duels de semifinals, es disputaran el dissabte 27 de febrer a les 19 hores i a les 21 hores i en directe per Esport3. El Barça Lassa, en cas de classificació per a les semis, disputaria la primera semifinal contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Noia Freixenet i el Recam Làser CH Caldes. La segona semifinal enfrontarà el guanyador del Liceo-Voltregà i del Vic-Reus.

Finalment, la gran final es jugarà el diumenge 28 a les 16 hores, en directe per Esport3 i Teledeporte.

Més notícies aquí