Confirmats els horaris de la Copa del Rei d’hoquei patins 2016

Confirmats els horaris de la Copa del Rei d’hoquei patins 2016

El Barça disputarà el segon partit de quarts de final el dijous 25 a les 21.15 hores contra l’Igualada Calaf Grup La final, en cas de classificació, es jugarà el diumenge 28 a les 16 hores

La Copa del Rei d’hoquei patins 2016, que es disputarà al Pavelló Olímpic de Reus, ja té els horaris confirmats. La competició l’obriran el Noia Freixenet i el Recam Làser CH Caldes, que disputaran el primer partit de quarts de final el dijous 25 de febrer a les 19 hores. Posteriorment, a les 21.15 hores, el Barça Lassa es veurà les cares amb l’Igualada Calaf Grup en el segon i últim duel del dijous.

El divendres 26 hi haurà dos enfrontaments més de quarts de final: el HC Liceo – CP Voltregà, que es jugarà a les 18.30 hores, i el Club Patí Vic – Reus Deportiu, que serà el matx que tancarà els quarts de final a les 21 hores. Tots els partits es retransmetran en directe per streaming i la majoria també per Esport3 i La Xarxa.

Semifinals i final

Pel que fa als duels de semifinals, es disputaran el dissabte 27 de febrer a les 19 hores i a les 21 hores i en directe per Esport3. El Barça Lassa, en cas de classificació per a les semis, disputaria la primera semifinal contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Noia Freixenet i el Recam Làser CH Caldes. La segona semifinal enfrontarà el guanyador del Liceo-Voltregà i del Vic-Reus.

Finalment, la gran final es jugarà el diumenge 28 a les 16 hores, en directe per Esport3 i Teledeporte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut