FC Barcelona Femení – UD Granadilla Tenerife: Una volta per somiar

FC Barcelona Femení – UD Granadilla Tenerife: Una volta per somiar

12 hores: El Femení engega la segona fase de la Lliga davant de la revelació amb la missió de seguir perseguint el líder Mariona és baixa per un esquinç lleu al turmell dret sofert en un dels entrenaments d’aquesta setmana

La segona volta comença aquest diumenge al migdia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Barça Femení, segon, rep la UD Granadilla Tenerife, una de les revelacions del campionat. El conjunt blaugrana continua perseguint l’Athletic Club, que l’avantatja en sis punts al capdavant de la classificació. L’Atlètic Féminas, per la seva banda, vencia el Rayo en el duel avançat i se situava segon amb un punt més que les culers.

Això sí, les noies de Xavi Llorens hi arriben amb bones sensacions després del 8-0 de la jornada anterior contra l’Oviedo Moderno.

Mariona, baixa

Un esquinç lleu al turmell dret sofert en un dels entrenaments d’aquesta setmana deixa fora per a aquest partit Mariona Caldentey, titular la setmana passada. Tampoc hi seran Patri Guijarro, Cristina Baudet, Pilar Garrote i Andreia Norton, en procés de recuperació.

També viatjava amb algunes baixes –especialment en defensa– el Granadilla. El quadre canari, dirigit per Tony Ayala, encadena tres jornades sense vèncer, però es manté en una meritòria vuitena posició en la temporada del seu debut a Primera.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Comença la segona volta, queden quinze partits, quinze finals. Esperem fer una segona volta millor que la primera. Tenim un rival, l’Athletic Club, que està increïble i hem de fer una segona volta molt forta, començant amb el Tenerife”.

“El més important és que juguem bé. Si ho fem, el normal és que es quedin els tres punts aquí. Hem d’aprofitar les nostres ocasions i ser fortes defensivament”.

“Vull jugar molt millor ofensivament. Tenim jugadores per crear moltíssimes més ocasions i jugar a un ritme alt del minut 1 al 90, hi ha d’haver equilibri”.

“Serà un partit molt important, el Tenerife en atac té jugadores atrevides, verticals i perilloses. Hem d’estar molt concentrades”.

Les declaracions de Ruth García

“La clau serà sortir amb la intensitat adequada per emportar-nos el partit. L’equip està amb moltes ganes i ambició”.

“El Tenerife està fent una bona temporada, són vuitenes, però ens hi estem jugant molt en cada partit i ens hem de preocupar de nosaltres, de fer el nostre joc i de creure en el que fem”.

“La intensitat i l’actitud de l’equip als entrenaments està sent molt bona. Volem seguir creixent i estar a dalt. Sabem que cada partit és la vida per a nosaltres i considerem cada jornada com una final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut