Les entrades per a la final de Copa de rugbi, a la venda a partir de la setmana vinent

Les entrades per a la final de Copa de rugbi, a la venda a partir de la setmana vinent

El club organitzador de la final, el Complutense Cisneros, obrirà la venda d’entrades a mitjans de la setmana vinent. El club, per la seva banda, ofereix un viatge que ja es pot adquirir

Les entrades per a la final de la Copa del Rei de rugbi, que es disputarà el proper 27 d’abril a Madrid (16.00h), estaran a la venda a partir de la pròxima setmana. El club organitzador de la final, el Complutense Cisneros, ja ha facilitat el web on el públic general podrà adquirir les entrades a partir de mitjans de la setmana vinent.

El preu general serà de 15 euros, de 10 euros per als estudiants universitaris i de 5 euros per als menors d’entre 16 i 12 anys. A més, també s’han posat a la venda unes entrades VIP a un preu de 70 euros.

Desplaçament organitzat pel club

D’altra banda, des del FC Barcelona s’ha organitzat per a socis, penyistes i públic general un viatge que inclou el bitllet d’anada i tornada en autocar de Barcelona a Madrid, l’assegurança de viatge i l’assistència durant el viatge per part del personal del Barça. El preu d’aquest viatge és de 32 euros.

Cal destacar, que el club ofereix diverses opcions de viatge:

PLANS DE VIATGE* SORTIDA                                  ARRIBADA A MADRID         TORNADA                                    ARRIBADA A BARCELONA
PLA DE VIATGE 1 Dissabte 27 d'abril (01.00 h) Dissabte 27 d'abril (09.00 h) Al finalitzar el partit Diumenge 28 d'abril (05.00 h)
PLA DE VIATGE 2**     Dissabte 27 d'abril (01.00 h) Dissabte 27 d'abril (09.00 h) Diumenge 28 d'abril (13.00 h) Diumenge 28 d'abril (21.00 h)

 

*Cap dels plans de viatge inclou l'entrada per la final

** Aquesta opció no inclou l'hotel

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut