Derrota per la mínima

Els d’Andreu Plaza perden per la mínima en un matx en què van començar marcant

Els alacantins van gaudir de bones oportunitats per avançar-se al marcador, però a vegades per la falta d’encert dels locals i d'altres per la bona actuació del porter blaugrana Joan Miñano l’Hèrcules San Vicente no va aconseguir-ho. I a les acaballes dels primers minuts el jove Esteban va fer un gol que va permetre als blaugranes marxar al vestidor amb un lleuger avantatge.

Però als cinc minuts de la represa Juanito va fer l’empat per als alacantins. Els locals van seguir tenint oportunitats per marcar, i el blaugrana Juan Emilio va estar a punt de desfer l’empat, però la bona actuació del porter Rafa Luque no va permetre que pugés un nou gol al marcador. Quan quedaven només cinc minuts per acabar el matx, Murilo va fer el 2-1 amb un potent xut que Miñano no va poder aturar. Tot i provar-ho amb el porter jugador, els d’Andreu Plaza no van aconseguir cap gol més i el marcador va acabar amb una derrota per la mínima per al FC Barcelona.