A un triomf del València Basket després de l’ensopegada del líder

A un triomf del València Basket després de l’ensopegada del líder

Els valencians van perdre el seu primer partit a l’ACB després de veure’s superats per un equip molt en forma, el Baskonia

El FC Barcelona Lassa és a només una victòria del líder de la Lliga Endesa, el València Basket. Els de Pedro Martínez van caure en una de les pistes més complicades de la competició, la del Laboral Kutxa, un equip, el de l’extècnic valencianista Velimir Perasovic, que, si no és el conjunt més en forma del vell continent, poc li falta. Els bascos passen per un moment dolç de joc, situats en una confortable quarta plaça de la Lliga ACB i havent guanyat a les pistes del FC Barcelona Lassa i del Reial Madrid al TOP 16 de l’Eurolliga.

Depèn de si mateix

Amb la derrota del València Basket davant el Laboral Kutxa, el FC Barcelona Lassa s’ha situat a només un triomf dels de Pedro Martínez, que ahir van conèixer, per primer cop en el que portem de temporada ACB, el sabor de la derrota. Els de la capital del Túria estan fent un gran exercici, però el Barça és ja només a un triomf i, malgrat que la segona volta tot just acaba de començar, ara mateix els blaugranes depenen d'ells mateixos per acabar primers la fase regular de la competició, fet que els atorgaria el factor pista a favor en tots els partits que juguin del play-off.  

Navarro iguala Laso

Juan Carlos Navarro continua acumulant registres històrics. El partit que va jugar aquest diumenge contra el Morabanc Andorra va ser el seu 624è amb la samarreta blaugrana a la Lliga Endesa. El capità del Barça Lassa iguala a la setena plaça l’actual tècnic del Reial Madrid, Pablo Laso. El sisè és Carlos Jiménez, amb 641 partits, un nou repte que ha de superar l’11 del FC Barcelona Lassa. El de Sant Feliu, a més, està a només un rebot d’arribar als 1.100 a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut