El Barça – Celta del 14 de febrer, últim partit amb el carnet de soci del 2015

El Barça – Celta del 14 de febrer, últim partit amb el carnet de soci del 2015

A partir del partit del 28 de febrer contra el Sevilla, els socis abonats únicament podran accedir a l’Estadi amb el nou carnet corresponent al 2016

El partit de Lliga que es jugarà al Camp Nou el diumenge 14 de febrer entre el FC Barcelona i el Celta (20.30 hores) serà el darrer amb el qual els socis i sòcies del Barça podran encara accedir a l’Estadi amb el carnet del 2015.

En el següent partit que el primer equip jugarà a casa, que serà contra el Sevilla, el diumenge 28 de febrer (20.30 hores), el carnet del 2015 ja haurà caducat i els socis només podran entrar amb el corresponent a l’any 2016.

Els socis que tenen domiciliat el pagament del carnet de soci a La Caixa, poden passar a recollir el carnet del 2016 per la seva entitat bancària.

Per a la resta de socis, el carnets es van enviar al domicili que consta a la fitxa del soci, en el cas que no els hi hagi arribat, preguem contactin amb de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a l’accés 15 del Camp Nou, de dilluns a divendres de 10.00 a 19.00 hores. En el cas que hi hagi partit al Camp Nou en cap de setmana, l’OAB obrirà el mateix dia del partit des de les 10 hores i fins que comenci l'enfrontament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut