Bartomeu, present en l'assamblea de l'ECA a París

Bartomeu, present en l'assamblea de l'ECA a París

Els clubs europeus han demanat a la FIFA més participació en aquelles decisions que els afecten

Josep Maria Bartomeu ha participat avui a París en l’Assemblea General de l’ECA (Associació Europea de Clubs). Una de les conclusions de l’Assemblea, en què han participat 143 membres, ha estat la de reiterar a la FIFA la voluntat dels clubs de jugar un paper més determinant i constructiu en la presa de decisions que els afecten. En aquest sentit, l’ECA ha expressat el seu desacord davant la possibilitat que s’incrementin de 32 a 40 el nombre de seleccions presents en una fase final del Mundial, tal com proposa la FIFA. Els clubs aposten per trobar l’equilibri just entre les competicions de clubs i les de seleccions, de tal manera que es protegeixi el jugador i no es posi en risc la seva integritat.

Els clubs també han seguit tractant el format de la UCL i de l’Europa League de cara al nou cicle competitiu 2018-2021 d’ambdues competicions.

Finalment, en l’Assemblea hi ha participat com a ponent, a més de Marco Villiger, secretari general adjunt de la FIFA, Gianni Infantino, actual secretari general de la UEFA i candidat a la presidència de la FIFA. Infantino, a banda dels temes propis de la UEFA, ha presentat als clubs la seva visió de com hauria de ser la FIFA si arriba al capdavant d’aquest organisme. Infantino ha rebut el suport per part dels clubs presents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut