Els precedents de la bona ratxa del Barça B

Els precedents de la bona ratxa del Barça B

L’últim precedent amb quatre victòries consecutives va ser la temporada 2013/14 quan el filial va acabar tercer a Segona Divisió A més, a tots quatre partits l’equip de Gerard López ha aconseguit mantenir la porteria a zero

El Barça B de Gerard López ha posat la directa i en aquesta segona volta ha sumat ja 13 punts de 15 possibles. Això es tradueix en un empat contra el Cornellà i quatre victòries consecutives contra Pobla de Mafumet, Espanyol B, l’Hospitalet i Olot.

En l’últim precedent van acabar tercers

Remuntant-nos en la historia, l’última temporada que el Barça B va aconseguir enllaçar quatre victòries consecutives va ser la temporada 2013/14 a Segona Divisió amb Eusebio Sacristán a la banqueta. Des de la jornada 33 fins la 36 incloses, el filial va encadenar quatre victòries contra Numància (3-0), Jaén (0-3), Girona (2-1) i Las Palmas (0-2). Aquella temporada, el Barça B va acabar en tercera posició, precisament guanyant l’últim partit de Lliga al camp de l’Hèrcules (1-2) el proper rival dels de Gerard López.

La importància de la porteria a zero

Dintre d’aquella ratxa amb Eusebio a la banqueta, el filial va deixar la porteria a zero en tres dels quatre partits guanyats. El Barça B de Gerard López ha anat un pas més enllà i ha aconseguit estar imbatut en les quatre victòries amb sis gols a favor i cap en contra. A més, tan sols veient sis targetes grogues i sense practicar cap joc dur. Ara, contra l’Hèrcules, en llocs de play-off, és una bona pedra per posar a prova la bona ratxa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut