Local

Bon cap de setmana al futbol sala formatiu blaugrana

Triomfs còmodes dels dos equips blaugrana que van jugar un partit oficial

Juvenil: Sala 5 Martorell 3 – FC Barcelona 14

El Juvenil del FC Barcelona es va imposar amb claredat al cuer de la categoria i des del primer minut es va veure el domini dels blaugranes, que van disposar de diverses ocasions i van aconseguir dos gols. Tot i això, a la sortida d’un córner l’equip del Baix Llobregat va posar l’1 a 2, però el FC Barcelona va reaccionar ràpidament i van marcar cinc gols seguits que van sentenciar el matx. A pocs minuts per a la mitja part, en una bona jugada local, es van reduir les diferències. Però l’equip blaugrana va marcar el 2 a 8 en la jugada posterior a treure des del cercle central. Amb aquest marcador es va arribar a la conclusió dels primers 20 minuts de joc.

A la segona meitat el partit va seguir amb el mateix guió que en el primer acte. D’aquesta manera, les ocasions es van succeir a la porteria local i de mica en mica la diferència de gols es va anar eixamplant fins al 2 a 14. Als últims minuts els locals van poder fer un tercer gol per deixar el resultat final en 3 a 14.

Cadet: FC Barcelona 6 – Club Natació Sabadell 3

El FC Barcelona va jugar un partit ajornat davant dels sabadellencs i van guanyar un partit més complicat del que mostra el marcador final. Els visitants van començar el matx amb una defensa en zona, però els blaugranes van saber trencar-la i Povill amb dos gols va avançar el FC Barcelona. Abans d’arribar al descans els culers van tornar a marcar, però els de Sabadell van retallar les diferències.

A la segona meitat la tònica del partit continuava de la mateixa manera i Arnau va fer el 4-1. Els rivals van sortir amb el porter-jugador i van ser capaços de reduir les diferències. Però Povill va tornar a fer un altre doblet que va sentenciar el matx definitivament, tot i que quan quedaven 20 segons, l’equip contrari va fer el definitiu 6-3 en un error defensiu local.