FC Barcelona Lassa, 1 – CFS La Union, 1. Empat a un a la Ciutat Esportiva

FC Barcelona Lassa, 1 – CFS La Union, 1. Empat a un a la Ciutat Esportiva

Els jugadors dirigits per Marc Carmona empaten a un en un partit amistós jugat a la Ciutat Esportiva

El Barça Lassa de futbol sala va aprofitar l’aturada per l’Europeu de seleccions per jugar un partit amistós davant del CFS La Unión a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El matx va servir perquè els homes de Marc Carmona no perdin l’esperit competitiu durant aquestes setmanes sense competició oficial.

El FC Barcelona Lassa va fer una primera part en què Marc Carmona va donar minuts a tots els jugadors convocats, i malgrat que el domini en el joc va ser blaugrana, això no es va traduir en clares ocasions de gol. Dyego i Tolrà van estar a punt d’obrir el marcador, però els seus xuts van anar fora. No va ser fins que quedaven set minuts per acabar la primera part que Xavi Cols va aprofitar una bona jugada d’Álvaro, que va assistir al segon pal, per inaugurar el marcador. Tres minuts més tard Jose, jugador d’un CFS La Unión dirigit per l’exblaugrana Javi Rodríguez, va sorprendre Cristian amb un xut fort i creuat per l’escaire per fer l’empat a un. Amb aquest resultat els dos equips van anar als vestidors de la Ciutat Esportiva.

Sense gols

La segona part va tenir la mateixa tònica que la primera. El ritme el marcaven els blaugranes, però sense gaire encert de cara a la porteria defensada pel porter de La Unión. Esteban va tenir fins a tres oportunitats per marcar, i Dyego i Saad, una cadascun. Tot i així, l’encert del porter i la falta de punteria culer no van permetre que el marcador es tornés a moure durant la segona part.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut