El Sevilla serà el rival del FC Barcelona a la final de Copa del Rei

Els andalusos han superat el Celta a les semifinals per un resultat global de 2-6 i es jugaran el títol amb el Barça el proper 21 de maig

El Barça i el Sevilla es jugaran la Copa del Rei 2016. Després que els culers certifiquessin la seva classificació per a la final en superar el València a la semifinal, aquest dijous han sabut que el conjunt andalús serà el seu rival. En el partit de tornada, l’equip dirigit per Unai Emery ha confirmat la seva presència a la final després d'empatar (2-2) i classificar-se per un resultat global de 2-6.

El resultat del partit d’anada (4-0) havia deixat encarada l’eliminatòria per al conjunt sevillista. Els gols de Rami, Gameiro (2) i Krohn-Dehli van donar un avantatge molt important, i en el duel de tornada, disputat a Balaídos, els d’Unai Emery han acabat de sentenciar en un matx vibrant en què el local Iago Aspas ha fet un doblet i els visitants Banega i Konoplyanka també han vist porteria.

Els últims Barça-Sevilla

Cal recordar que el Sevilla és l’últim equip que ha estat capaç de superar el Barça de Luis Enrique. Després del 2-1 al Sánchez Pizjuán del 3 d’octubre del 2015, els culers han encadenat una ratxa de 29 partits seguits sense conèixer la derrota.

A més, blaugranes i sevillistes van protagonitzar l’última Supercopa d’Europa, que es va disputar a l’estadi Boris Paichadze de Tbilissi (Geòrgia) l’11 d’agost passat. En aquella ocasió, el Barça es va imposar per 5-4 –amb gols de Messi (2), Rafinha, Suárez i Pedro– en un duel que es va decidir a la pròrroga i que va suposar el quart títol de l’any per als de Luis Enrique. Aquesta final de Copa del Rei, doncs, serà el quart enfrontament entre tots dos equips, ja que abans s’haurà de disputar el partit de la segona volta de Lliga –jornada 26. Serà el proper 28 de febrer a les 20.30 hores al Camp Nou.