Pascual: “Se’ns presenta un partit fonamental”

Pascual: “Se’ns presenta un partit fonamental”

El tècnic blaugrana espera que el seu equip trobi aquest divendres un bon equilibri entre una gran intensitat en el joc i un bon control de les emocions

“Sabíem que cada partit d’aquest Top 16 seria una final i que qualsevol ensopegada a casa comportaria que els marges d’error fossin petits. Se’ns presenta un partit fonamental. Malgrat portar una bona temporada, amb bons resultats en general, l’ensopegada a casa amb el Laboral Kutxa a la pròrroga condiciona una mica el nostre futur en aquesta competició. Aquest partit és bàsic per tornar-nos a sentir amb possibilitats de classificació. Necessitem l’ajuda del nostre públic, que aquesta temporada ens està ajudant molt”, ha assegurat Xavi Pascual en la roda de premsa d’aquest dijous prèvia al partit contra el Zalgiris Kaunas.

El tècnic del Barça Lassa ha afirmat que l’equip està mentalment preparat per afrontar aquest duel i que, en aquest sentit, només el preocupa que sigui capaç de gestionar bé el control de les emocions. “Hem pogut entrenar-nos amb els 14 jugadors de la plantilla per primera vegada en els darrers 60 dies. El Carlos Arroyo i l’Àlex Abrines han treballat amb el grup de manera progressiva. Aquest divendres prendrem les decisions que considerem millors. Poder treballar tots junts sempre és una bona notícia”, ha destacat Pascual.

Ribas: “Estem mentalitzats per afrontar el duel”

Pau Ribas ha estat l’altre protagonista a la sala de premsa del Palau Blaugrana. L’escorta blaugrana té clar que cal guanyar sí o sí: “Som el Barça i hem de guanyar tots els partits que puguem, tant a casa com a fora. Ja sabíem que tots els partits serien complicats. Tenim la lliçó apresa. Segur que el Zalgiris no vol quedar despenjat del tot”. “Coneixem bé el rival. Ja ens va guanyar al Palau. Fa uns dies que no juguem com voldríem però l’equip ha treballat bé aquesta setmana i estem mentalitzats per afrontar aquest duel”, ha afegit el ‘8’ del Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut