Espanya es classifica per a la final de l’Europeu contra Rússia

Els jugadors blaugrana Paco Sedano i Lin jugaran dissabte (21.00 hores) la final del Campionat d’Europa

Espanya jugarà per vuitena vegada a la seva història la final del Campionat d’Europa. L’equip en el qual militen els blaugranes Paco Sedano i Lin s’ha classificat per al darrer duel del torneig que se celebra a Sèrbia després de vèncer el Kazakhstan per 5-3. El seu rival serà Rússia, que va guanyar a la pròrroga al conjunt amfitrió.

El partit disputat aquest divendres va començar malament per als interessos espanyols, que van veure com Dogvan s’avançava al marcador quan encara no s’havien jugat quatre minuts. Els homes de José Venancio es van recompondre i, quatre minuts més tard, Bebe va fer l’empat després d’aprofitar una pilota morta fora de l’àrea. El gol va donar tranquil·litat al combinat espanyol i el blaugrana Lin va tenir una oportunitat clara per marcar, però el seu xut va anar fora per poc. Sedano també va evitar el gol amb un un contra un que va saber resoldre amb solvència. A les acaballes de la primera meitat un tret de Miguelín des de 12 metres i un xut creuat de Raúl Campos des de la dreta van posar el 3-1 al marcador amb el qual els dos equips van marxar al vestidor.

A la final amb solvència

A la represa, Espanya va continuar controlant el partit i les oportunitats. El Kazakhstan va jugar amb el porter jugador, i en una acció a l’equador de la segona part Álex va recuperar una pilota al mig del camp i va marcar a porta buida per posar el 4-1. Els de Cacau van intensificar la seva pressió i el seu joc de porter jugador va donar els seus fruits quan, a quatre minuts per acabar el matx, Leo va marcar. Minut i mig més tard Zhamankulov va aprofitar un rebuig i va fer el 4-3 amb un xut des de la mateixa línia de gol. Espanya va tornar a pressionar en atac i Raúl Campos, de nou, va anotar un gran gol després de la jugada entre Rivillos i Pola per deixar el marcador en el 5-3 definitiu. Fins i tot a vuit segons del final Ortiz va tenir l’oportunitat de marcar des del seu camp, però el xut va a anar al pal.