Oviedo Baloncesto - Barça B: L’últim quart decanta el partit (80-68)

Un parcial fatídic als primers minuts del quart període condemna els blaugranes a la derrota Els de Julbe es mantenen a la zona tranquil·la de la taula amb un balanç de 10-11

El Barça B de bàsquet ha caigut aquest dissabte a la pista de l’Oviedo Baloncesto per 80-68 en un matx que s’ha trencat a l’últim període. I és que els primers minuts del darrer quart han estat un malson per als d’Alfred Julbe, que han vist com els locals, a còpia de triple, han agafat una renda de vint punts que ha decidit el matx. Als últims minuts el filial ha reaccionat, però no ha pogut capgirar un partit que fins al descans havia arribat a dominar.

Bona primera part

Tot i que l’anotació no ha estat gaire alta, els primers vint minuts de partit s'han mogut en la màxima igualtat. El 18-15 dels primers deu minuts ha deixat pas al 29-31 del descans, resultat que deixava clar que el Barça Lassa B hauria de suar per aconseguir treure la victòria del Pumarín, el pavelló local.

Tot canvia

Però al segon temps l’Oviedo s’ha començat a trobar còmode i ha capgirat el partit. Ha agafat el lideratge en el marcador i des d’aleshores i fins al final no ha tingut dubtes en el seu joc. Del 29-31 s’ha passat al 50-47, i els de Julbe encara mantenien les esperances de poder sorprendre amb els punts de Lakovic i Barton.

L’inici de l’últim període, però, ha estat fatídic per al filial, que ha vist com sis triples en menys de cinc minuts donaven als locals un avantatge difícil d’igualar (69-51). Des d’aleshores i fins al final els catalans han anat a remolc i no han pogut aturar un Oviedo que s’ha acabat imposant per 12 punts, 80-68.