Recam Làser CH Caldes – FC Barcelona Lassa: Partit de màxima exigència

Recam Làser CH Caldes – FC Barcelona Lassa: Partit de màxima exigència

Els blaugranes afronten un matx important en una de les pistes més complicades de la categoria, i saben que no serà gens fàcil A la Lliga Catalana el Barça va vèncer per 0-1 i el Caldes li va crear moltes dificultats

Ha arribat el dia de visitar la pista del Recam Làser CH Caldes, la pista en què Xavi Barroso i Sergi Fernández, veïns de la localitat, se sentiran com a casa (21.30 h). Però, un cop comenci el partit i rodi la bola, el pavelló, que presentarà un ple fins a la bandera, donarà suport a un equip local que aquesta temporada ha guanyat cinc dels set partits disputats al pavelló de la Torre Roja, pista en què el Liceo de la Corunya va caure per 6-4. El Barça Lassa, per tant, està avisat.

El rival

El seu màxim golejador és Xavier Rovira, però diversos jugadors aporten molt en diverses àrees del joc, com per exemple Jassel Oller, Jordi Urbano o els germans Acsensi. Combinen joventut i atreviment amb un porter, Cesc Campor, que està jugant a un gran nivell en aquesta primera part i mitja de la temporada. Entrenat per Eduard Candami, el CH Caldes es troba actualment en la 9a posició de la taula amb 21 punts, 15 dels quals sumats al seu pavelló, un fortí per als calderins.

El Barça

Arriba al partit en bones condicions físiques i després de completar una bona setmana d’entrenaments. Els de Ricard Muñoz són conscients de la perillositat del rival i de la pista, i esperen sumar tres punts que els mantinguin en el lideratge de la competició. En els dos precedents d’aquesta temporada el Barça Lassa va vèncer (0-1 a la Lliga Catalana i 8-4 a la primera volta de l’OK Lliga), però sap que no se'n pot refiar. El lloc del lesionat Lamas l’ocuparà Nil Roca, un habitual en les últimes setmanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut