La llista de 18 jugadors convocats per rebre el Celta

La llista de 18 jugadors convocats per rebre el Celta

Luis Enrique recupera els jugadors que van descansar en l’últim partit de Copa a Mestalla, i deixa fora per decisió técnica Masip, Douglas, Bartra, Sandro i Adriano

Luis Enrique ha facilitat aquest diumenge la llista de convocats per al partit contra el Celta. El tècnic asturià recupera els jugadors que van tenir descans el dimecres passat en el partit de tornada de les semifinals de Copa del Rei a Mestalla. Luis Enrique té tota la plantilla a la seva disposició, exceptuant Rafinha, que segueix recuperant-se la lesió greu al genoll. El tècnic blaugrana ha deixat fora de la llista per decisió tècnica Masip, Douglas, Bartra, Sandro i Adriano.

Així doncs, els 18 jugadors convocats són Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda Turan, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

El FC Barcelona - Celta es disputarà aquest diumenge al Camp Nou a les 20.30 hores (Canal+ Partidazo), i serà el partit que tancarà la jornada 24 de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut