Barça Lassa: La dificultat de guanyar a Montpeller

Barça Lassa: La dificultat de guanyar a Montpeller

En les tres visites anteriors el Barça d’handbol no ha pogut guanyar a la pista occitana

Avui a les 17 h i en directe per Esport3 el Barça Lassa sortirà a la pista de Montpeller per disputar la jornada 11 de la VELUX EHF Champions League. A la part final de la fase de grups, el partit a la pista francesa és una de les quatre finals que resten a Pascual i els seus homes per aconseguir el preuat primer lloc de grup.

La història és adversa

Mai el Barça d’handbol ha assolit un triomf a Montpeller. Les tres visites anteriors han suposat tornar a Barcelona amb un empat i dues derrotes davant els homes entrenats per Patrice Canayer.

En la primera visita, empat a 25 a la primera jornada de la Champions 2000/01. Els blaugranes van tornar a Montpeller a l’anada de vuitens de final de la Champions 2006/07 i van caure per 28 a 25.

La temporada 2011/12 de nou l’anada de vuitens de Champions va enfrontar occitans i catalans, i la victòria va caure del costat local per 30 a 28.

Nova pista i el precedent del Palau Blaugrana

El FC Barcelona d’handbol jugarà per primera vegada al nou i modern pavelló de Montpeller, el Park and Suites Arena.

Canviar de pavelló podria ser un signe per capgirar la ratxa blaugrana a Montpeller, i més tenint com a precedent el partit de la primera volta al Palau Blaugrana, on el Barça Lassa es va imposar per un contundent 37-27.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut