FC Barcelona – RC Celta de Vigo: Advertits per a una visita perillosa

FC Barcelona – RC Celta de Vigo: Advertits per a una visita perillosa

Els blaugranes reben al Camp Nou el Celta, que ha guanyat en dos dels últims tres enfrontaments, per mantenir l’avantatge al capdavant de la Lliga

Després de certificar la seva presència a la final de la Copa del Rei, el FC Barcelona torna a centrar-se de ple en la Lliga. Aquest diumenge (20.30 hores, Canal+ Partidazo) rep el Celta al Camp Nou, en el partit que tancarà la jornada 24. Serà el primer de tres enfrontaments consecutius en només set dies a la competició domèstica. Després del duel contra el Celta, els de Luis Enrique s’enfrontaran a l’Sporting –un partit ajornat per la disputa del Mundial de Clubs– i amb el Las Palmas per mantenir o ampliar el seu avantatge al capdavant de la classificació.

La visita d’aquest diumenge es presumeix molt exigent. I és que el Celta és un dels equips que més problemes han creat al Barça en les últimes temporades. El conjunt de Berizzo ha superat els culers en dos dels tres últims partits des que Luis Enrique seu a la banqueta blaugrana. És per això que el tècnic asturià va advertir dels perills dels gallecs: “És un equip perillós, actiu i valent”.

El matx arriba després de tancar-se l’eliminatòria de semifinals de Copa del Rei per a ambdós equips, amb desenllaços molt diferents. Mentre que el Barça va confirmar la classificació per a la final amb un empat a Mestalla (1-1), el Celta va quedar eliminat pel Sevilla tot i l’empat a Balaídos. El resultat de l’anada (4-0) va ser massa per als de Berizzo.

Al bàndol gallec només hi haurà un dels quatre jugadors de la plantilla amb passat blaugrana. Berizzo no podrà comptar amb Nolito i Fontàs, per lesió, ni amb Sergi Gómez, per sanció. L’únic exblaugrana que estarà al Camp Nou serà Carles Planas, que afronta un partit especial després de vestir de blaugrana durant 15 anys. Ara, en la seva segona temporada al Celta, assegura que “la ratxa del Barça és una motivació extra”.

Novetats a la convocatòria

Per a aquest partit Luis Enrique tornarà a disposar de tots els jugadors del primer equip –exceptuant Rafinha, per lesió. A la llista de convocats que ha facilitat el tècnic tornen el gruix de jugadors que van descansar en l’últim partit de Copa a Mestalla. Masip, Douglas, Bartra, Sandro i Adriano han estat els jugadors descartats per decisió tècnica.

Per part gallega, Berizzo va viatjar a Barcelona amb nombroses baixes. A les ja esmentades de Nolito, Fontàs i Sergi Gómez cal afegir-hi les de Iago Aspas, Orellana –a les alineacions– i Bongonda per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut