Xavi Pascual: “La lesió de Lawal arriba al pitjor moment possible”

Xavi Pascual: “La lesió de Lawal arriba al pitjor moment possible”

El tècnic blaugrana tem que el temps de recuperació de Shane Lawal sigui molt llarg Carlos Arroyo torna després d’un mes lesionat i Pau Ribas no perilla de cara a la Copa del Rei

Shane Lawal pateix un trencament del menisc extern del genoll dret. El pivot blaugrana es va lesionar en el darrer partit d’Eurolliga contra el Zalguiris Kaunas i haurà de passar pel quiròfan. El tècnic del FC Barcelona Lassa, Xavi Pascual, admet que es tracta d’una “molt mala notícia” ja que és un jugador “important per l’equip” que aporta “coses insubstituïbles que ens fan millor, a més d’entrega, intimidació i joc sobre cistella”. Pel calendari de l’equip, coincidint amb la segona fase de l’Eurolliga i la Copa del Rei, Pascual apunta que la lesió de Lawal es produeix “en el pitjor moment possible”.

Carlos Arroyo torna i Pau Ribas no perilla

Mentre Lawal no disputava el darrer partit de Lliga ACB contra el Baloncesto Sevilla, qui tornava després d’un més d’absència era Carlos Arroyo. El base de Puerto Rico va patir un trencament fibril·lar al soli de la cama esquerra en un entrenament que l’ha fet perdre’s els darrers 13 partits de competició oficial. El tècnic blaugrana reconeixia que Arroyo “fins i tot ha disputat més minuts dels que estava previst ja que es trobava còmode”.

D’altra banda, Pau Ribas ha estat substituït durant el mateix matx després de caure sobre el peu d’un rival en un llançament a cistella. Xavi Pascual ha afirmat que les primeres impressions no apunten a res més que “un petit esquinç” i la seva participació a la Copa del Rei, a priori, no perilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut