La setmana de l’handbol formatiu del Barça Lassa

La setmana de l’handbol formatiu del Barça Lassa

Us expliquem com va ser la darrera jornada dels equips de formació de l’handbol del Barça Lassa

Triomfs, empat i derrota. Així va ser la jornada de l’handbol formatiu d’aquest passat cap de setmana. El Barça B es va imposar a BM Nava, El Juvenil va caure davant el BM Granollers, Triomfs del Cadet A i de l’Infantil i empat del Cadet B.

Segueixen a dalt

El Barça B ocupa la cinquena posició de taula, posició que va refermar amb un triomf per 27 a 23, davant el BM Nava a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

El joves de Llorenç Rueda van tenir el partit controlat en tot moment i ja al descans manaven per 15 a 10.

El proper repte del filial és el dissabte a les 20 h, en un dels derbis catalans de la categoria a la pista de BM La Roca.

Derrota davant Granollers

L'equip Juvenil d'handbol del FCBarcelona rebia la visita del BMGranollers A, en la tercera jornada de la segona fase de Lliga Catalana.

Una bona sortida per part de l'equip blaugrana no va ser suficient per marxar al descans amb avantatge al marcador (14-16). La segona part va acabar amb el 28-31 final que significa la primera derrota del Juvenil a la Lliga Catalana d'Handbol.

Triomf i empat, previ al duel

Aquest dissabte el cadet A va jugar a Sant Feliu de Llobregat contra l'Handbol Sant Llorenç amb victòria pels blaugranes per 24-38 (11-19) estrenant-se en el primer partit de la segona fase.

Per la seva part el Cadet B va jugar a casa davant BM La Roca i en un partit força equilibrat van empatar a 31

Aquest dimecres els dos cadet dels FC Barcelona es veuran les cares a  la segona jornada a la Ciutat Esportiva contra l'altre cadet del club.

Triomf de l’infantil

 Els d’Àlex Barbeito van superar a domicili a l’Handbol Sant Cugat per 13-46,  en una jornada en la que tots els  equips de l’handbol formatiu van sortir a la pista amb la samarreta de #ValorsMasia, en una iniciativa a favor de la lluita contra el càncer infantil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut