Mascherano iguala els partits de Ronald Koeman

Mascherano iguala els partits de Ronald Koeman

El quart capità blaugrana ha arribat a la xifra de 264 partits disputats amb la samarreta del FC Barcelona i iguala d’aquesta manera l’exdefensa holandès

Javier Mascherano ha jugat aquest diumenge contra el Celta el seu partit oficial número 264 amb la samarreta del FC Barcelona. Amb aquest partit el defensa argentí ha igualat un mite de la història del Club com és Ronald Koeman i se suma a la llista dels cinc jugadors estrangers amb més partits oficials amb el Barça. Mascherano compleix aquests partits en la seva cinquena temporada de blaugrana i després de ser un dels jugadors amb més títols de la història del Club amb un total de 15, entre els quals destaquen dues Lligues de Campions, tres Lligues i dos Mundial de Clubs, entre d’altres. Pel que fa a títols, l’argentí en té tres més que l’holandès, ja que Koeman va guanyar-ne un total de 12 en les sis temporades que va vestir de blaugrana (1989-1995). L’exdefensa culer serà sempre recordat per ser l’heroi de Wembley el 1992 després de ser l’artífex de la primera Copa d’Europa de la història del Club.

Mascherano va arribar a Barcelona a l’estiu del 2010 procedent del Liverpool, on jugava de migcentre. Però al Barça es va haver d’adaptar a la posició de central, en què ha exhibit un alt rendiment i en la qual ha estat una peça important dels èxits recents. Precisament, tots dos jugadors –l’argentí i l’holandès– han jugat a la mateixa posició i tots dos han lluït el braçal de capità.

Proper repte, Cocu

En cas de jugar aquest dimecres contra l’Sporting de Gijón Mascherano podria superar la xifra de partits de Koeman i assolir 265 partits de blaugrana. El proper repte de l’argentí serà atrapar Cocu -en va jugar 292- per situar-se com a segon jugador estranger amb més partits de la història del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut