Gabri sobre el FC Midtjylland: “Els hem de tenir respecte, és el campió del seu país”

Gabri sobre el FC Midtjylland: “Els hem de tenir respecte, és el campió del seu país”

L’entrenador del Juvenil A ha parlat per a Barça TV sobre el rival als vuitens de final de la UEFA Youth League Tot i que el rival no és tan conegut com altres, Gabri demana respecte tot i que té clar que jugar al Mini és un punt a favor

El Juvenil A es veurà les cares amb el FC Midtjylland danès als vuitens de final de la UEFA Youth League. L’eliminatòria, a partit únic, serà al Miniestadi el proper dimarts 23 de febrer a les 18 hores. El tècnic de Sallent, Gabri García, ha analitzat per Barça TV el rival: “Tenim poques referències, és un equip fins ara desconegut. La referencia és l’últim partit contra l’Atlètic de Madrid, en la que van haver-hi molts gols i els danesos es van imposar als penals”.

Equip fort físicament i molt motivat

Gabri reconeix que no tenen gaire informació del rival: “Crec que el missatge ha de ser que si és un equip que ha arribat aquí, alguna cosa ha hagut de fer bé per estar entre els 16 equips que som ara. Els hem de tenir respecte, és el campió del seu país”. A més, el tècnic blaugrana els descriu com un equip fort i que no serà fàcil guanyar-los: “Hem d’afrontar-lo com si fos qualsevol altre rival d’entitat, als països nòrdics són jugadors forts físicament, joc molt directe pel poc que hem vist, i hem de saber jugar i defensar aquestes situacions”. A més, el Mini pot jugar un paper rellevant per poder passar: “El factor camp és important, poder jugar aquí Barcelona, al Mini, ficant la gespa com nosaltres volem, tots aquests factors són punts que tenim al nostre favor. Content pel sorteig de poder jugar a casa”. Per acabar, Gabri confessa que l’equip arriba amb una bona dinàmica: “Després de la primera volta, l’objectiu era anar partit a partit, sumar els màxims punts possibles a la Lliga i sobretot arribar en una bona dinàmica a aquesta eliminatòria. Ho hem aconseguit, hem fet bons partits, a part de l’empat a Mallorca, la sensació va ser molt bona, contra el Saragossa també, i aquest últim dissabte vam fer un partit molt complet”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut