Carnet gratuït per als socis amb discapacitat psíquica

Carnet gratuït per als socis amb discapacitat psíquica

Aquest carnet, que s’engloba dins de les iniciatives que acull el programa “Fem Família” de l'Àrea Social del FC Barcelona

El FC Barcelona oferirà a partir del proper mes de març la gratuïtat del carnet de soci a tots aquells membres del Club amb discapacitat psíquica que ho sol·licitin. Aquest carnet, que s’engloba dins de les iniciatives que acull el programa “Fem Família”, té l’objectiu d’oferir avantatges econòmics a aquests socis amb discapacitat intel·lectual i mantenir la voluntat de facilitar i millorar el servei que ofereix l’Àrea Social del Club als col·lectius més desfavorits.

El carnet de soci s’expedirà a partir de l’1 de març de forma gratuïta a aquells socis que acreditin la seva discapacitat psíquica d’acord amb el que regula la llei.

On es pot demanar?

El carnet, físicament serà el mateix que fins ara, i la seva gratuïtat caldrà sol·licitar-la presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, pels tutors legals o pels mateixos interessats majors d’edat amb autonomia legal, que hauran d’aportar el corresponent certificat de discapacitat expedit per la Generalitat de Catalunya a través del Centre d’Atenció al Discapacitat del Departament de Benestar i Família.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut