Local

‘MAMMA MIA!’ al Teatre Tívoli amb descompte especial per a socis

Fins al 27 de febrer de 2016. 20% de descompte per a les funcions de dimarts a divendres entre el 16 i el 26 de febrer. Promoció no vàlida per a la zona de Platea Preferent. Resta de funcions a PVP.

MAMMA MIA! EL MUSICAL AMB LES CANÇONS DE ABBA
Una mare, una filla, tres possibles pares i un casament que mai oblidaràs.

Amb un magnífic elenc encapçalat per Nina, MAMMA MIA! és tota una injecció d'energia positiva que ha aconseguit convertir-se en un fenomen mundial amb què ballaràs, cantaràs i riuràs, mentre viatges al costat més optimista i reconfortant de la vida.
Aquesta superproducció construïda al voltant de les enganxoses i inoblidables cançons d'ABBA, ja ha enamorat a més de 54 milions d'espectadors a tot el món, s'ha representat fins a 440 ciutats i, després de 16 anys en cartell ininterrompudament, continua representant-se amb gran èxit al West End londinenc.
Com resistir-s’hi?

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/937-mamma-mia.aspx::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través del següent enllaç:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://proticketing.com/promentrada_empreses/ca_ES/entradas/evento/3340::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Més notícies aquí