Ricard Muñoz i Matías Pascual: “Són tres punts importants, tots sumen al final”

Ricard Muñoz i Matías Pascual: “Són tres punts importants, tots sumen al final”

El tècnic i el jugador argentí destaquen que el Cerceda està en “línia ascendent” i que l’equip “ha de donar el màxim” “Volem guanyar, treure els tres punts i mantenir el nostre avantatge a la Lliga”, diu Matías Pascual

Ricard Muñoz i Matías Pascual han atès aquest dijous els mitjans informatius per valorar el partit d’aquest divendres contra el Hockey Global Patín Cerceda al Palau Blaugrana (20 h). “Són tres punts importants, tots sumen al final. Ens visita un rival a l’alça, molt ben entrenat, i hem de donar el màxim”, comenta Ricard Muñoz, que destaca el gran moment del seu equip, però també explica que cal millorar més: “Els entrenadors sempre volem una mica més. És cert que ens ha anat bé que el calendari ens permetés jugar un partit per setmana, es poden recuperar jugadors i preparar-los bé. L’equip està creixent i la nostra feina és ser autocrítics i anar a més”.

Matías Pascual, per la seva banda, creu que la tornada de Payero a Cerceda, que ha fet nou gols en vuit jornades, ha fet de l’equip gallec un conjunt més fort: “Hem d’entrar concentrats al partit. Té les seves armes, la tornada de Payero els dóna un plus a l’atac i ho haurem de saber veure. Però hem de fer la nostra feina i treure avantatge dels seus punts dèbils”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz

“Han renovat profundament l’equip, i un cop ha tornat Martín Payero els ha fet sumar punts i sortir de la zona de descens. En les últimes temporades hem guanyat amb certa facilitat i això suposarà que siguin més competitius. Hem d’estar molt atents”.

“El triomf del Barça B a la Copa de la Princesa és motiu d’estar orgullós de la feina que s’està fent. Reivindiquem la gran tasca dels tècnics, esportiva i de formació dels jugadors, i això ens dóna un plus. Anem primers a Primera Nacional i aquest títol, que no el teníem, reivindica la feina, que és impagable”.

Matías Pascual:

“El nostre objectiu és pensar només en el Cerceda i no en la Copa encara. Volem guanyar, treure els tres punts i mantenir el nostre avantatge a la Lliga”.

“Estem treballant dia a dia, per millorar en totes les facetes del joc, i depenent del rival amb el qual ens trobarem. Sabem que encara podem donar una mica més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut