FC Barcelona Lassa - HGP Cerceda: A per tres punts abans de la Copa

FC Barcelona Lassa - HGP Cerceda: A per tres punts abans de la Copa

Els blaugranes volen sumar tres punts més per seguir mantenint la diferència sobre el segon classificat (20 h) L’equip gallec ha fet un pas endavant en les últimes setmanes i ja ha sortit de la zona de descens

El Barça Lassa rep aquest vespre (20 h, Barça TV i streaming) el Hockey Global Patín Cerceda en la que serà la 18a jornada de l’OK Lliga. Els homes de Ricard Muñoz volen sumar tres punts més abans de disputar la Copa del Rei i arribar amb la moral alta a la competició del KO. Abans de pensar en la Copa de Reus cal fer la feina contra el Cerceda al Palau i davant d’una afició que veurà com el Barça B d’hoquei li oferirà la Copa de la Princesa abans del partit.

El rival

Ha sumat 18 punts en el que va de temporada i en les últimes setmanes ha millorat les seves prestacions. S’ha fet fort, sobretot, com a local, però a domicili ha millorat la seva imatge des de la tornada de Martín Payero a l’equip que entrena Juan Copa. Tot i que en les últimes visites ha sofert diverses golejades, els jugadors del Cerceda de ben segur que “seran més competitius”, segons recordava el tècnic blaugrana a la prèvia del partit.

El Barça

Afronta aquest partit després d’encadenar 12 triomfs de 13 possibles en els últims partits de l’OK Lliga. Per tant, l’actual líder de l’OK Lliga es troba en un gran moment de forma i vol allargar-lo davant del Cerceda i abans de la Copa del Rei. Per a aquest partit és baixa segura Edu Lamas, que es troba en el segon mes dels quatre de recuperació, i Nil Roca ocuparà el seu lloc a la banqueta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut