FC Barcelona – FC Midtjylland: 90 minuts i el campió danès els separen dels quarts de final

FC Barcelona – FC Midtjylland: 90 minuts i el campió danès els separen dels quarts de final

14 hores (Bein Sport): Els nois de Gabri busquen el passi per la següent ronda al Mini Paik, Lee, Mujica, Rubén i Arnau podrien debutar a la Champions després de la sanció FIFA

Després de passar com a primers a la fase de grups de la UEFA Youth League, aquest dimarts torna la competició europea al Miniestadi. Aquest cop serà el campió danès, el FC Midtjylland, el que intentarà fer front als de Gabri (14 hores / Bein Sport), intractables i imbatuts a Europa.

Factor Mini i motivació europea

Els nois de Gabri Garcia s’aferren a la bona dinàmica que passen les últimes setmanes (cinc jornades sense perdre a la Lliga) i a l’estat de forma durant tota la temporada a Europa, on encara estan invictes i van passar com a primers de grup. El Barça tindrà les baixes per lesió de Morer i Carbonell, però la resta estan tots a disposició de jugar. De fet, Paik, Lee, Mujica, Rubén i Arnau podrien debutar a la UEFA Youth League ja que a la primera fase no van poder jugar per la sanció FIFA. Enfront estarà el campió danès, el FC Midtjylland, que va eliminar a l’Atlètic de Madrid als setzens de final, i que es presenta sense res a perdre i molt a guanyar. Un equip molt físic i amb gol, ja que va marcar quatre gols als setzens i que també està invicte a Europa on ha guanyat tots els seus partits i n’ha empatat un. L’entrada al Miniestadi serà gratuïta per a tothom per poder veure els Aleñá, Lee, Vilanova i companyia. Futbol pur al Mini a 90 minuts dels quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut