Cap de setmana amb 34 gols a favor i 2 en contra

Cap de setmana amb 34 gols a favor i 2 en contra

Els tres equips de les categories inferiors femenines van golejar i continuen ferms al liderat de les seves respectives Lligues

Nou cap de setmana molt favorable per al planter femení barcelonista. Els tres equips van vèncer amb un total de 34 gols a favor i 2 en contra.

Femení B – Collerense B (7-0)
El filial segueix líder de la Segona Divisió després d’una golejada davant del cuer que podia haver estat fins i tot major. Irina Uribe va ser la gran protagonista a la Ciutat Esportiva amb quatre gols. També van marcar Nerea Valenciano, Aitana Bonmatí i Pilar Garrote. La migcampista reapareixia oficialment de la lesió soferta amb una gran diana. El conjunt dirigit per Zoe García és primer amb cinc punts més que el Seagull.

PB La Roca – Juvenil-Cadet (1-7)
Les blaugranes es van imposar còmodament a un contrari instal·lat a la zona mitjana de la classificació gràcies a un gran inici i a una bona actuació col·lectiva. Sonia del Mar Perlaza (2), Laura Linares, Maria Llompart, Clàudia Pina, Anna Torrodà i Maria Benedicto són les que van veure porteria. Les noies d’Albert Tauste encapçalen la taula amb un punt més que l’Espanyol.

Infantil-Aleví – Levante Las Planas (20-1)
Triomf molt contundent del quadre de David Forcat davant d’un rival que va acabar abaixant els braços. Laia Trancoso, Alicia Infante (4), Jana Fernández, Jordina Colomer, Natalia Muñoz (3), Bruna Vilamala (3), Viktoria Adrianova (5), Valeria Trujillo, Ariadna Mingueza van ser les autores dels gols locals. Així, l’Infantil-Aleví manté el ple de victòries a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut