ElPozo Ciudad de Múrcia 4 – FC Barcelona Lassa 2: El filial no pot guanyar a Múrcia

Els d’Andreu Plaza no poden sumar cap punt davant del líder de la Segona Divisió de la LNFS

El partit dels dos filials va ser molt emocionant i es va veure un gran nivell de joc, però els deixebles de Joan Plaza no van poder puntuar a la seva visita a Múrcia. Els locals es van avançar al minut quatre en una bona jugada de combinació. A la jugada següent, Josema va tornar a marcar i va deixar el marcador en 2-0 favorable als murcians. L’equip blaugrana va aguantar l’embranzida inicial del locals i Amores va retallar les diferències al minut nou i Raúl Gómez va empatar a dos al 14. Amb aquest resultat els equips van marxar als vestidors.

Sense sort

A la represa, el joc va continuar en la mateixa línia i una mica abans de l’equador de la segona meitat, Cobarro va marcar el 3-2. L’entrenador blaugrana va mirar d’empatar jugant amb el porter-jugador i tot i disposar de diferents ocasions per fer-ho, els barcelonistes no van trobar la porteria local. Però a tres segons de la finalització del partit, el murcià Josema va fer el seu segon gol del partit i quart del seu equip, amb el qual va acabar el matx.