La jornada de l’handbol formatiu del Barça Lassa

L’empat del filial, la derrota del juvenil i el partit entre els cadets, marquen la base blaugrana

De nou el cap de setmana ha estat el moment, per a l’handbol de formació del FC Barcelona, de posar en pràctica les experiències de la setmana. Diversitat de resultats en els equips que composen la base blaugrana.

Empat del Barça B a la Roca

El partit s'inicia amb els dos equips molt seriosos en defensa i amb dues porteries molt encertades. Les alternatives en el marcador es van succeir durant tota la primera part finalitzant aquesta amb un resultat favorable per al filial blaugrana de 11-12.

La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera, amb els dos equips ben assentats en defensa i amb atacs llargs i elaborats. L'equip local ajudat per la seva afició es va posar per davant en el marcador en l'últim minut però un gol de Xavi Castro va igualar el marcador a falta de 20 segons finalitzant el partit amb 26-26 al marcador.

Cau el juvenil

L'equip Juvenil d'handbol del FCBarcelona visitava la pista del Handbol Sarrià de Ter en la quarta jornada de la segona fase de Lliga Catalana.

Tot i marxar al descans amb un avantatge per 13-14 favorable al equip blaugrana, el part va acabar amb una derrota per 27-25 que endureix la lluita per la primera posició de la Lliga Catalana Juvenil d'Handbol

Duel de cadets

El Cadet A i el Cadet B del FC Barcelona Lassa es van veure les cares en el primer dels dos partits que hauran de jugar en aquesta segona fase.

La lògica es va imposar i el Cadet A, composat per jugadors de segon any, va superar la Cadet B per 52 a 29.

Còmode triomf

L'equip infantil va tornar a sumar una victòria per 43 a 8 davant l'equip de La Salle Bonanova. L'equip va mostrar un cop més la seva solidesa defensiva per tal de convertir-la en un hàbit de cara a compromisos més propers com la visita a Sant Esteve de Palautordera la pròxima setmana.

El resultat de 16-4 al descans ja mostrava el tarannà del partit, amb continus contraatacs per part dels blaugranes.