El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 17)

El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 17)

Cada setmana la web oficial del Club explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL B

Dissabte la tarda l'Infantil B jugava a la sempre complicada pista del Sant Gervasi de Mollet.

Els barcelonistes, però, van sortir molt endollats des de l'inici amb un molt bon to defensiu. Recuperacions de pilota i control del rebot defensiu els permetien córrer i anotar bàsquets fàcils. A la mitja part s'hi arribava amb el resultat de 23 a 52.

Durant la segona meitat la tònica del partit va ser la mateixa. Moltes ganes i bona actitud per part dels blaugranes que els van permetre seguir forçant errors al rival.

Al final, bones sensacions dels de Carlos Flores, que acabaven el partit amb un marcador de 37 a 87.

CADET B

Dissabte al matí el Cadet B va disputar el partit corresponent a la jornada 7 del grup B de Preferent davant la UE d'Horta. Els blaugranes van començar amb bon peu ja des de l'inici, agressius en defensa i utilitzant les pèrdues de pilota del rival per acabar la primera part amb un avantatge de 19 punts, 40 a 22.

Durant la segona meitat els hortencs van serrar les dents en defensa, però el gran encert dels locals va frenar l'intent de remuntada visitant. Les grans actuacions sota el taulell d’Isaac Mayo i Sandro Crespo van ser un altre dels factors fonamentals de la victòria.

Al final, 82 a 62 per als barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut