Els joves blaugranes continuen dominant les seves categories

Quatre victòries en quatre partits dels equips formatius del Barça Lassa

Juvenil: CFS La Unión 3 – FC Barcelona 6

Els blaugranes van començar el partit dominant la pilota i generant alguna ocasió sobre la porteria visitant, però sense l’eficàcia necessària per inaugurar el marcador. A l’equador de la primera meitat, en una jugada assajada de córner, els blaugranes van posar el 0 a 1. Els barcelonistes van seguir exercint el seu domini i a l’últim minut d’aquest primer període es va produir la jugada desafortunada pel conjunt blau, quan es van introduir la pilota a la seva pròpia porteria, posant el 0-2 amb què es va arribar a la finalització dels primers vint minuts de joc.

Tot just començada la segona meitat, els barcelonistes van rebre una gerra d’aigua freda quan els locals van reduir les diferències. Els de Martí Graells van aconseguir marcar dos gols seguits que van encarrilar el matx. Ja amb el porter-jugador, els locals van posar el 2-4. El Barça no es va posar nerviós i va marcar el 2-5 abans que a l’últim minut els colomencs posessin el 3-6 definitiu al marcador.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua encapçalant la classificació. El proper partit els enfrontarà al Montcada, únic equip que ha aconseguit guanyar aquesta temporada els barcelonistes.

Cadet: FC Barcelona 6 – Sant Joan de Vilassar FS 3

La primera part va ser força negativa. Els blaugranes no van desplegar el seu millor joc i això es va traduir en el primer gol visitant als quatre minuts de joc. Afortunadament, en una jugada posterior, el Barça va empatar mitjançant Povill i abans d’arribar al descans, Trias va avançar per primera vegada els culers al marcador.

La dinàmica a la segona part va ser molt diferent. El joc blaugrana va millorar ostensiblement i només començar Víctor va fer el 3-1. Els visitants es van carregar de faltes i Povill va transformar dos dobles penals que donaven un avantatge de 5-1. Això va propiciar que els de Vilassar sortissin amb el porter-jugador per mirar d’eixugar la diferència i van marcar el 5-2. Marc Anton va fer el 6-2 amb la defensa de cinc i quan quedaven només 30 segons per acabar el matx, els visitants van fer el 6-3 definitiu.

Infantil: FC Barcelona 12 – Gimnàstic Tarragona 2

Tot i tenir moltes oportunitats per inaugurar el marcador, els barcelonistes no van poder fer-ho fins que Víctor va fer el primer gol. A partir d’aquest moment, el Barça va començar a dominar el matx i van anar caient els gols fins a arribar al 7-0 a la mitja part.

A la segona part, el rival va esperar a mitja pista i van combinar jugades de porter-jugador per mirar de trencar el ritme i retallar les diferències. Tot i això, el Barça va poder aconseguir noves oportunitats i va marcar cinc gols més fins a arribar al 12-0. Els tarragonins van retallar les diferències a les acaballes del partit amb dos gols per deixar el marcador final en un clar 12-2.

Aleví: CFS Esparreguera 3 – FC Barcelona 5

El partit va començar força malament per als interessos culers, ja que els locals es van avançar en la seva primera arribada a la porteria culer. Els blaugranes van perdre moltes pilotes i no se sentien còmodes a la pista, amb moltes imprecisions. Tot i això, a les acaballes del primer període el joc va millorar i Marc va fer el gol de l’empat després dels primers quinze minuts del matx.

Al segon temps l’equip es va trobar més còmode i va crear més oportunitats de marcar. Així Adri i Pol van fer avançar els culers, però els d’Esparreguera no es van rendir i van empatar el matx a tres. Quan quedaven només tres minuts per acabar, Dani en dues ocasions, va marcar gràcies a les bones jugades col·lectives de tot l’equip i va permetre emportar-se els tres punts.