Pol Vila, millor blaugrana a Salamanca

Pol Vila, millor blaugrana a Salamanca

L’atletisme culer destaca en els diferents campionats celebrats durant el cap de setmana

Aquest cap de setmana es va celebrar a Salamanca una trobada Internacional de proves combinades en categoria Juvenil, Júnior i Promesa en què l’atleta del FC Barcelona Pol Vila va guanyar i va establir un nou rècord d’Espanya en la modalitat i va acreditar una marca de 5.185 punts.

Aleix Porras, tercera millor marca espanyola

L’atleta Aleix Porras, al Campionat de Catalunya Juvenil, va aconseguir el rècord de Catalunya en 60 metres tanques amb una marca de 7.79 segons, marca que el situa com la tercera millor marca espanyola de la història.

Campionat d’Espanya Promesa

També es va disputar a Sant Sebastià el Campionat d’Espanya Promesa, en què el FC Barcelona va ser el millor club per posicions empatat amb el Playas de Castelló. Es van obtenir set medalles d’or gràcies a Marc Alcalà (3.000 metres), Lucas Bua (400 metres), Gerard M Porras (60 metres tanques), Cristina Lara (60 metres i 200 metres), Ingrid Pino (1.500 metres), Marta Segarra (salt d’alçada). A més, també es van guanyar dues medalles de bronze, Mohamed Zarhouni (3.000 metres) i Javier Delgado (400 metres).

Campionat de Catalunya Juvenil

Al Campionat de Catalunya Juvenil celebrat a Sabadell es van aconseguir un total de cinc medalles, dues d’or amb Aleix Porras (60 tanques) i Tania del Cerro (perxa), dues plates, Marc Salvatella (alçada) i Yolanda Pifarré (400 m) i un bronze, Sergi Fèlix (60 metres tanques).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut