Tercer lliurament de les insígnies de plata als socis amb 25 anys al Club

Tercer lliurament de les insígnies de plata als socis amb 25 anys al Club

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova distingeixen 128 socis que es van integrar al Club l'any 1990

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha presidit aquest divendres a l’Auditori 1899 el tercer lliurament de les insígnies de plata d’aquesta temporada, que distingeixen els socis que compleixen 25 anys d’antiguitat al Club. L’acte també ha comptat amb la presència del directiu Pau Vilanova i ha estat conduït per Manel Vich, la veu de l’Estadi.

Igual que l’any passat, el FC Barcelona està repartint enguany aquestes distincions en dies diferents a causa del gran nombre de socis que arriben a aquesta fita. En aquesta segona sessió han estat presents 128 socis dels 1.121 que es van donar d’alta a l’Entitat durant l’any 1990. Entre ells, ha rebut la seva insígnia de plata l'ex-directivo del Club, Ramon Salabert.

Com acostuma a passar en aquest tipus d’actes, els socis que han rebut la insígnia aquest divendres han assistit majoritàriament acompanyats de les seves famílies, una circumstància que ha reforçat encara més l’emotivitat del moment, i que ha demostrat un cop més que el barcelonisme és un sentiment que es viu en família i que es traspassa de generació en generació.  

Jordi Cardoner s’ha dirigit als socis presents, senyalant que “aquest és un dia molt especial per vosaltres i per aquells que us acompanyen. Un moment inoblidable que compartiu amb la família i que mostra un cop més que el Barça és més que un club”. Cardoner també ha volgut tenir un record als avis i pares que en el seu moment van apropar els seus nets i fills al Barça, "ells us van fer socis a molts de vosaltres i gràcies a ells ara podeu celebrar aquests 25 anys de pertinença al Club".

El vicepresident primer del FC Barcelona ha recordat que a l’any 1990 estava arrencant un període de grans èxits dins la història del Club. “Vosaltres us vau fer socis amb Johan Cruyff d’entrenador –ha manifestat Cardoner-. Era l’inici del Dream Team i d’una nova manera de jugar a futbol, que tants èxits ens ha donat.  Però el més important és que vosaltres us vau incorporar al Club i vau fer més gran la família barcelonista. Moltes gràcies i moltes felicitats per aquests 25 anys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut