Local

El Barça Lassa d’handbol no s’atura

Avui a les 21 h torna la Lliga Bauhaus Asobal al Palau Blaugrana davant el Bada Osca

Amb les imatges del contundent triomf dels blaugranes a la pista del Kristianstad ben presents, el Barça Lassa torna avui a tenir partit de competició oficial. Els barcelonistes arriben divendres a la tarda des de Suècia i, sense entrenar-se, hauran de sortir a competir al Palau Blaugrana a la jornada 19 de la competició estatal.

Cansament i exigència

Els culers van jugar dijous a la nit a Suècia, i un cop finalitzat el partit van haver de recórrer les dues hores d’autocar que separen Kristianstad de l’aeroport de Copenhaguen, on van fer nit.

Divendres volaven cap a Barcelona, on van arribar a les 16 h. Amb aquestes dades, i després de l’exigent triomf aconseguit a Suècia, Pascual i els seus han de sortir a la pista davant el Bada Osca, setè classificat de la Lliga.

Sense Jallouz i Kopljar

A la baixa de Kopljar s’hi ha de sumar la de Wael Jallouz. El lateral blaugrana té un esquinç de turmell i serà dubte per al partit del dissabte vinent davant el Rhein Neckar Lowen.

Amb aquestes dues baixes segures, i amb la possible incorporació de Filip Jicha, no es descarta que Pascual doni descans a algun altre jugador del primer equip i incorpori un jove del filial. Com és habitual en els partits de casa, fins la mateixa tarda no donarà la llista definitiva.

Més notícies aquí